Propojování finančních služeb bankovního a pojišťovacího sektoru - Horáková, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce pojednává o způsobech, jakými dochází k propojování bankovního a pojišťovacího sektoru, především tzv. bankopojištění. V hlavní části je analyzováno bankopojištění v rámci Komerční banky respektive Komerční pojišťovny, které tuto aktivitu započali na základě vstupu strategického partnera francouzské finanční skupiny Société Générale. Závěrečná část práce shrnuje přínos bankopojištění
Financial service interconnetion in bank and insurance sector
Keywords: insurance markets; bank markets; bankasurance; banks; insurance companies; services; pojistné trhy; bankovní trhy; bankopojištění; banky; Pojišťovny; služby