Návrh podnikatelského záměru založení kavárny - Doová, Minh Thu (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce bude sloužit jako podklad pro realizaci kavárny v Chrudimi. V první části jsou definovány základní pojmy, které souvisí s podnikáním. V další části je samotný podnikatelský plán, který je rozpracován na cíl a strategii podnikatelského plánu, analýzu trhu, marketingový plán, obchodní plán a plán finanční.
Intention to Start a Cafe
Keywords: podnikatelský záměr; produkt; analýza; business plan; product; analysis