Aktuální druhy agresivity a šikany v současné základní škole, jejich vliv na deprivaci a frustraci osobností žáků 6.-9. tříd - Blaťáková, Valentina (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zaměřuje na aktuální problematikou v českém školství - šikanu a agresivitu žáků. Pomocí dotazníkové metody zjišťuje rozšíření šikany mezi žáky 6.-9. tříd základních škol v centru města Pardubice.
Keywords: pedagogika; základní školy; agresivita; Šikana; žáci; deprivace; psychologie osobnosti