Porovnání dopravy velkými nákladními vozidly a eurokombi soupravami - Kopecký, Antonín (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá porovnáním technických, technologických a ekonomických parametrů jednotlivých kategorií nákladních vozidel. Především se zaměřuje na porovnání parametrů u jízdních souprav a souprav eurokombi. Také jsou podrobně představeny podmínky provozování eurokombi souprav v České republice.
The comparison of large goods vehicles and eurocombi sets transport
Keywords: eurokombi soupravy; silniční soupravy; přeprava; nákladní vozidla; eurocombi sets; road sets; transport; freight vehicles