Personální management v regionálním orgánu veřejné správy - okresní úřad - Říhová, Alena (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá uplatněním personálního managementu ve státní správě. V praktické části popisuje stav na Okresním úřadu Benešov a srovnává ho s teorií řízení lidských zdrojů, která je uvedena v části teoretické.
Personal management in a regional authority of public administration - district office
Keywords: personální management; řízení lidí; okresní úřady; veřejná správa