Marketingové řízení společnosti ZVVZ Milevsko, a.s. - Hrychová, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Diplomová práce pojednává o marketingovém řízení společnosti ZVVZ a.s..Smyslem práce je zmapování jednotlivých fází řízení a přiblížení marketingových aktivit této společnosti.
Marketing management of ZVVZ company
Keywords: Marketingové řízení; Marketingová strategie; Situační analýza