Doprava a služby zákazníkům v internetovém obchodování - Bělovský, Martin (Univerzita Pardubice, 2006)
Základy internetového obchodování, logistický řetezec v aplikaci na internetovém obchodě - Megaobchod.cz.
Transport and customers services in e-commerce
Keywords: Internet; elektronické obchody; Logistika; Doprava