Zhodnocení nákladů dopravního podniku při zavedení alternativních paliv - Viskup, Pavel (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá ekologickou situací v silniční dopravě, pojednává o možnostech použití alternativních paliv a zaměřuje se na užití zemního plynu k pohonu silničních motorových vozidel.
Survey loads company traffic at implementation alternative fuelling
Keywords: Alternativní paliva; dopravní podniky; ekologie; zemní plyn