Měření výkonnosti podniku metodou BSC - Lukešová, Petra (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje základní metody používané pro měření a řízení výkonnosti podniku a jejich komparace, teoretické aspekty metodiky Balanced Scorecard (BSC), aplikace metody BSC pro měření výkonnosti vybraného podniku.
Measuring efficiency of the enterprise by the method BSC
Keywords: podniky; výkonnost; Měření; metody; Balanced ScoreCard