Čerpání dotací Evropské unie regiony soudržnosti - Tóthová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2012)
Má práce na téma Čerpání dotací Evropské unie regiony soudržnosti má za úkol čtenáře seznámit s regionální politikou, s územním členěním na jednotky NUTS, dále s fondy, ze kterých je možno dotace čerpat, důležité je i seznámit čtenáře se strukturou operačních programů. Vrchol práce je kapitola zaměřená na čerpání dotací, kde jsem přesně popsala postup, jak lze o dotaci požádat.
Drawdown of grant of the European Union cohesion regions
Keywords: NUTS; fondy; operační programy; cíle; dotace; regiony; soudržnosti; funds; operational programs; fundings; regions; cohesion