Zefektivnění procesů námořní přepravy ve společnosti Panalpina Welttransport AG - Machač, David (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zaměřuje na velmi využívaný druh mezinárodní přepravy a to námořní přepravu. Konkrétně se zaměřuje na procesy spojené se zajištěním námořní přepravy zboží ve společnosti Panalpina Welttransport AG. Znalosti uplatněné v této práci jsou čerpány z odborné literatury a jsou popsány jako teoretická východiska v první části práce. Analytická fáze je tvořena popisem procesů v Panalpině Welttransport AG, zejména její dokumentační části. Po zhodnocení analýzy budou navržena zefektivnění procesů a v případě akceptování i zavedení do současné tvorby dokumentů.
Streamlining processes in ocean freight in company Panalpina Welttransport AG
Keywords: námořní přeprava; konosamenty; rejdaři; kontejnery; software; ocean freight; bill of lading; carrier; containers; software