Finanční toky ve zdravotnictví v okrese Trutnov - Vidasovová, Miluše (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou finančních toků ve zdravotnictví. V teoretické části je vymezen problém financování zdravotnictví, ukazuje základní modely financování a organizaci zdravotnictví v ČR. Aktuální údaje o ČR za poslední roky a konkrétní toky finančních prostředků v okrese Trutnov jsou předmětem praktické části.
Financial flows in health service in district Trutnov
Keywords: Zdravotnictví; zdravotní pojišťovny; Nemocnice; okres Trutnov; financování