Návrh a realizace Rotačního polohovacího stolu CNC trenažéru - Šob, Dominik (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá tématem návrhu a realizace rotačního stolu pro CNC trenažér. V teoretické části jsou rozebrány obecné a teoretické pojmy spojené s projektováním rotačního stolu. Praktická část se pokouší přiblížit reálnému modelu značky Haas Automation Inc. Pohyb zajišťuje krokový motor, který je ovládán driverem a umožňuje tedy krokování. Veškeré řízení a natáčení je provedeno programem Atmel Studio.
Design and implementation of the Rotary table indexer for CNC trainer
Keywords: rotační stůl; automatizace; CNC; Atmel; rotary table; automation; CNC; Atmel