Mobilní aplikace pro tvorbu objednávek - Štěpánek, Martin (Univerzita Pardubice, 2018)
Hlavní náplní této práce je vývoj mobilní aplikace pro podporu tvorby objednávek prodejci obchodní společnosti. V teoretické části práce jsou přiblíženy a srovnány vybrané metody vývoje mobilních aplikací. Důraz je kladen především na klady a zápory jednotlivých metod, dále pak na jejich společné či rozdílené vlastnosti. Jeden z popsaných postupů je následně na základě daných kritérií zvolen k implementaci dříve zmíněné prodejní aplikace. V druhé kapitole jsou stručně představeny další technologie použité při vývoji této aplikace. Jsou rozděleny na technologie potřebné pro implementaci mobilní části aplikace a technologie části serverové. Třetí kapitola popisuje samotný vývoj aplikace, od prvotních požadavků na aplikaci, přes návrh, až po samotnou implementaci. Výsledná aplikace je poté více přiblížena v kapitole čtvrté formou popisu jejích funkcionalit z pohledu potenciálního uživatele.
Mobile App Facilitating Order Creation
Keywords: mobilní aplikace; hybridní aplikace; webové technologie; Ionic; Angular; TypeScript; mobile app; hybrid app; web technologies; Ionic; Angular; TypeScript