Motherhood in Fay Weldon's short stories - Stránská, Gabriela (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá mateřskou otázkou v povídkách Fay Weldon. Upozorňuje, že matka je sama schopna dítě vychovat a navíc, že ji patriarchální kritéria úspěchu mohou způsobit bolest, pro samotné hodnocení jsou však bezcenná.
Mateřství v povídkách Fay Weldon
Keywords: literatura; Weldon, Fay; povídky; rozbor literárního díla; mateřství