Technika molekulární detekce mykoplazmat z klinických vzorků a buněčných linií - Andělová, Hana (Univerzita Pardubice, 2002)
Bylo vyšetřeno 160 vzorků vaginálních výtěrů a 19 vzorků buněčných linií. Bakteriální DNA byla po izolaci detekována metodou PCR.
The technique of mycoplasma molecular detection from clinical samples and cell lines
Keywords: mykoplazma; Mycoplasma hominis; buněčné mechanismy; polymerázové řetězové reakce