Informační systém fit centra - Vrbas, Jiří (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá vývojem informačního systému pro fitness centrum. V práci jsou uvedeny dostupné softwarové produkty zabývající se touto problematikou. Jsou zde popsány použité komponenty a technologie. Součástí práce je vlastní implementace informačního systému v programovacím jazyce C#/.Net. Jednotlivé části systému jsou zde popsané a je vysvětlena jejich funkce.
Information system for fitness centrum
Keywords: informační systém; fitness; C#; SQL databáze; .Net; Entity Framework; MVVM návrhový vzor; Xaml; information system; fitness; C#; SQL database; .Net; Entity Framework; MVVM pattern; Xaml