Modelování podnikových infrastruktur - Horáková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou modelování podnikových infrastruktur a znalostí tohoto tématu mezi firmami v České republice. V praktické části je zkoumána závislost vlastností organizace na tvorbu a typ struktur ve firmě. Pro dosažení komplexních znalostí je začátek práce věnován základním pojmům jako podnik, podnikání či management. Vzhledem k tomu, že modelování procesů je součástí práce manažera, jsou v práci vyjmenovány i manažerské funkce.
Business infrastructure modeling
Keywords: proces; procesní řízení; modelování procesů; standardy modelovacích procesů; organizační struktura; process; business process; process modeling; process modeling standards; organizational structure