Mikroskopická technika v laboratorních cvičeních na střední zdravotnické škole - Pavlíková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je věnována výuce mikroskopických metod. Součástí je i návrh projektu zeefektivňující mikroskopickou výuku při laboratorních cvičeních na SZŠ.
Keywords: laboratorní cvičení; mikroskopie; mikrobiologie; klinická biochemie; vyučovací metody