Využití metody PCR pro konfirmaci listerií izolovaných z potravin - Mokrošová, Jarmila (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce je zaměřena na využití metody polymerázové řetězové reakce k zpřesnění a urychlení důkazu listerií izolovaných z potravin. Sleduje rovněž možnost spojení této metody s technikou imunomagnetické separace.
Application of the PCR method for the confirmation of listeria isolated from foodstuffs
Keywords: Listeria monocytogenes; Listeria spp.; polymerázové řetězové reakce; imunomagnetická separace