Hodnocení konkurenceschopnosti podniku CZ PLAST, s.r.o. - Novotná, Markéta (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se zabývá konkurenceschopností podniku a metodami jejího hodnocení. V praktické části jsou aplikovány vybrané metody na konkrétním podniku. Je proveden návrh metody Balanced Scorecard a shrnutí nejpodstatnějších ukazatelů finanční analýzy podniku. Na závěr jsou zhodnoceny získané výsledky a doporučeny návrhy na zlepšení.
Evaluating of competitiveness of selected company
Keywords: konkurence; konkurenceschopnost; konkurenční výhoda; Balanced Scorecard; finanční analýza; competition; competitiveness; competitive advantage; Balanced Scorecard; financial analysis