Marketing na průmyslových trzích - Musilová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2019)
Předmětem mé bakalářské práce "Marketing na průmyslovych trzích" je popis marketingovych činností ve společnosti EKOMETAL-E, spol. s r.o. a návrh marketingovych aktivit směřovanych na B2B zákazníky.
Marketing on industrial markets
Keywords: marketing na průmyslovych trzích; marketingovy mix; vnější analyzy; marketing on industrial markets; marketing mix; external analysis