Zlepšení parametrů železniční trati Horní Dvořiště - Omlenice - Pileček, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce řeší zlepšení parametrů železniční trati Horní Dvořiště - Omlenice ve dvou variantách podle rychlosti.
Parametres improvement of railway line Horní Dvořiště - Omlenice
Keywords: železniční trať; železniční stanice; Horní Dvořiště; Rybník; Omlenice; railway track; railway station