Ověření účinnosti desinfekčních prostředků na mikroorganismy - Suchomelová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2008)
Testování účinnosti vybraných dezinfekčních prostředků na plíseň Aspergillus flavus pomocí difúzní metody.
Effect of desinfection on microorganisms
Keywords: dezinfekce; dezinfekční prostředek; plísně; difúzní metoda; Disinfection; disinfectant; fungi; diffusion method