Racionalizace logistických procesů ve vybraném podniku - Konsbul, Dominik (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá expedicí a příjmem. Nejprve autor zanalyzuje stávající stav a na základě analýzy navrhuje zlepšení daných procesů.
Rationalization of logistics processes in selected company
Keywords: logistické procesy; manipulační prostředky; skladování; logistics processes; handling equipment; warehousing