Testovací plošina inerciální navigace - Vejvoda, Jiří (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá návrhem a realizací testovací plošiny pro inerciální navigaci. Druhá a třetí část se věnuje teoretickému rozboru a kinematickým strukturám. Třetí část popisuje návrh a realizaci konstrukce vlastního řešení. Hardwarový návrh systému je popsán ve čtvrté části. Vývoj řídicího systému, jeho nastavení a řízení je uvedeno v části páté. V práci je také provedeno praktické ověření funkce navrženého zařízení. V závěru byly zhodnoceny výsledky a zkušenosti s navrhnutým systémem.
Test platfrom of inertial navigation
Keywords: inerciální navigace; Stewartova plošina; Hexapod; inversní kinematika; inertial navigation; Stewart platform; inverse kinametics