Lepení bočních plechů a předního / zadního panelu při výrobě autobusů v podmínkách SOR Libchavy - Jirák, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Obsahem bakalářské práce je vyzkoušení nového lepidla na lepení bočních plechů, předního a zadního panelu u autobusů SOR Libchavy. V úvodní části jsou popsány základní vlastnosti lepeného spoje a vysvětleny základní pojmy, které se týkají lepení. V experimentální části jsou adhezní zkoušky lepidla a tahové zkoušky.
Adhesive bonding of side panels and front / back panels for production buses under conditions of SOR - Libchavy company
Keywords: adheze; pevnost v tahu; lepené spoje; vzorky; adhesion; tensile strenght; glued joint; exemplar