Stanovení vybraných oxoaniontů síry - Herrmannová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá stanovením oxoaniontů síry s využitím kapilární izotachoforézy v anodickém módu. Na základě optimalizačních měření byla vyvinuta metoda ke stanovení siřičitanů, disiřičitanů a dithionočitanů, které byly ověřeny na analýzách modelových a reálných vzorků.
Determination of selected sulfur oxoanions
Keywords: oxoanionty síry; kapilární izotachoforéza; stanovení