Eliminace rizik úvěrových obchodů - Kotíková, Magdaléna (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka se v práci zamýšlí nad obchodní politikou Komerční banky, a. s. v oblasti úvěrových obchodů. Všímá si taktéž rizik plynoucích z poskytování úvěrů.
Elimination of credit venture
Keywords: banky; komerční banky; úvěry; úvěrové riziko; úvěrové obchody