Marketing služeb - Pechová, Simona (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na marketingový mix a na problematiku marketingového prostředí - mikro a makro prostředí. Zabývá se aplikací analýzy vnitřního a vnějšího okolí na uklízecí firmu. V závěru je vytvořena analýza SWOT pro uklízecí firmu a návrhy dalšího vývoje.
The marketing of services
Keywords: Marketing; Marketingový mix; SWOT analýza; marketing služeb