Osobní doprava ČSA, a.s. v letech 2000 - 2007 - Holubová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2008)
V mé práci je popsána současná situace letecké dopravy, profil společnosti ČSA, průběh leteckého přepravního procesu a analýza osobní dopravy ČSA, a.s. v jednotlivých letech a také analýzy závislosti počtu přepravených cestujících na faktorech, které ji ovlivňují jako je počet destinací, počet letů či cena ropy. Dále je zde uveden odhad a zhodnocení budoucího vývoje počtu cestujících na základě provedené analýzy. Je zde také zmíněna možnost výstavby nové vzletové a přistávací dráhy.
Passenger transportation services of CSA, a.s. during the years 2000 and 2007
Keywords: Air transport; Czech Airlines; air transport process; runway; Letecká doprava; České aerolinie; přepravní proces; vzletová a přistávací dráha