Analýza kvality cyklistické infrastruktury v Olomouci - Tihelková, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce pojednává o cyklistické dopravě v Olomouci. V úvodní části je uvedena charakteristika cyklistické dopravy. Následuje rozdělení cyklistických tras a charakteristika města Olomouce. V práci je stručně popsána analýza kvality cyklistické infrastruktury ve městě. Součástí práce jsou návrhy řešení bariér a dopravních závad v dané oblasti. V poslední části této bakalářské práce jsou návrhy zhodnoceny.
Analysis of the quality of cycling infrastructure in Olomouc city
Keywords: cyklistická doprava; cyklotrasy; cyklostezky; nebezpečná místa; Olomouc; cycling; cycle tours; bike paths; dangerous places; Olomouc city