Vymáhání pohledávek obcí - Drábková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce je zaměřena na vymáhání pohledávek obcí, včetně jejich právní úpravy a analýzy procesních postupů vymáhání. Obsahuje komparaci nákladů exekucí s doporučením na jejich snížení.
Collecting Villages' Debts
Keywords: dlužník; exekuce; exekutor; obec; pohledávka; soud; věřitel; výkon rozhodnutí; debtor; collection; collecter; village; debt; court; creditor; execution