Vliv bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na ochranu hlavních činností podniku. - Mrlláková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Vliv bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na ochranu hlavních činností podniku. Bakalářská práce se zabývá vlivy bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na ochranu hlavních činností podniku. Teoretická část práce je věnována definování BOZP. Vymezuje právní úpravu a s ní související stanovení odpovědnosti, dále popisuje procesy v podniku a kontrolu BOZP v podniku. Praktická část se zabývá popisem společnosti a popisem kategorizace prací, dále také výčtem úkonů a povinností souvisejících s náklady na zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
The influence of safety and protection of health at work to protect the main activities of the company.
Keywords: bezpečnost práce; analýza rizik; právní úprava BOZP; zákoník práce; OH&SMS; risk analysis; legal regulations of OH&SMS; code of work low