Analýza vývoje struktury vybraných nákladů rozpočtové organizace (vojenského útvaru) - Stánský, Milan (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce je zaměřena na rozpočtové organizace. Konkrétně pojednává o situaci v Armádě České republiky. Analyzuje oblast decentralizovaných rozpočtových prostředků používaných základnou školního letectva v Pardubicích. Autor analyzuje jednotlivé výdajové rozpočtové položky, vývoj jejich výše během let 1995-1999.
Analysis of development of structure of selected costs of budgetary organization (military formation)
Keywords: obrana státu; Česko; ministerstvo obrany; rozpočtové skladby; logistické systémy; letectvo; Nákup