Manažerské inovativní nástroje v praxi - Štěpánková, Dita (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce pojednává o vybraných manažerských nástrojích. Cílem je provedení analýzy, která zkoumá využívání manažerských nástrojů v praxi. Analýza je provedena pomocí elektronického dotazníkového šetření na vzorku nejvýkonějších organizací České republiky. Syntéza provedená na základě teoretických poznatků získaných rozborem vybrané literatury a empirických výsledků získaných z dotazníkového šetření zajistí získání potřebných informací, které povedou ke splnění cíle této práce.
Innovative management tools in practice
Keywords: manažerské nástroje; manažerská technika; manažerský přístup; strategické plánování; balanced Scorecard; management tools; management technique; management approach; strategic planning; balanced scorecard