Vytvoření podkladů pro tvorbu edukačního materiálu: radioterapie plicního karcinomu - Kovalenko, Illia (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na vytvoření podkladů pro tvorbu edukačního materiálu pro radioterapii karcinomu plic. Práce se skládá ze dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část je rozdělena do tří kapitol, které obsahují popis edukace, rakoviny plic a radioterapie. Praktická část je zaměřena na vytvoření podkladů pro tvorbu edukačního materiálu a zahrnuje průzkum, který se opírá o dotazník, který jsem vytvořil. Všechny otázky v dotazníku vycházely z cílů a průzkumných otázek mé práce. Výsledky provedeného průzkumu jsou uvedeny na konci praktické části.
Development of the platform for the creation of educational material: lung cancer radiotherapy
Keywords: edukace; radioterapie; karcinom plic; lékaři; education; radiotherapy; lung cancer; doctors