Poštovní pravidla I - všeobecná ustanovení - podací služba - Kalčík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na podací službu České pošty, a to hlavně na podávání a zpracovávání zásilek. V teoretické části je analýza současných všeobecných podmínek podání poštovní zásilky. V další části jsou popsány zasílací podmínky jednotlivých poštovních zásilek. Ve třetí kapitole jsou navrhnuty změny na zlepšení podmínek podání poštovní zásilky a zhodnocení těchto přínosů.
Postal regulation I - general provisions - postal service
Keywords: česká pošta; poštovní zásilky; podací služby; zasílací podmínky; odesilatelé; adresáti; Czech Post; postal consignment; submission service; shipping terms; shipper; addresses