Bezbariérová přístupnost MHD ve Žďáru nad Sázavou - Michálek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce je zaměřena na bezbariérovou přístupnost městské hromadné dopravy ve Žďáru nad Sázavou - analýzu současného stavu a zjištění hlavních problémů v přístupnosti městské dopravy pro handicapované. Dále jsou uvedeny návrhy zlepšení stávající situace a jejich vyhodnocení.
Barrier free accessibility of public transport in the town of Žďár nad Sázavou
Keywords: bariéry; bezbariérová doprava; handicapy; kritická místa; osoby s omezenou schopností pohybu nebo orientace; barriers; barrier free transportation; handicap; critical points; persons with reduced mobility or orientation