Společenská odpovědnost firmy s ohledem na globalizační porcesy : analýza situace ve firmě působící na českém trhu - Bednaříková, Hana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na pojem společenské odpovědnosti firmy, roli firem, dopad jejich půsbení na společnost, občanství firem. Analyzuje situaci ve firmě Karosa a.s.. Analýza situace využívá teorii "stakeholderů".
Corporate social responsibility in the global world : a case study of a company operating on the Czech market
Keywords: firmy; kultura podnikání; společenská odpovědnost; globalizace; trvale udržitelný rozvoj; Karosa Vysoké Mýto