Využití e-aukcí při zajišťování expresních přeprav - Kvardová, Iva (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se věnuje analýze a zhodnocení implementace elektronické aukční aplikace využívané v konkrétní firmě pro zajištění expresních přeprav. Úvodní část práce je zaměřena na teoretická východiska e-aukcí, jejich rozdělení, určení jednotlivých fází a klasifikaci výhod a nevýhod. Praktická část se zabývá analýzou stavu před zavedením tohoto nástroje a analýzou stavu po jeho zavedení. Je zde zmíněn i proces implementace nástroje, jeho využívání a zhodnocením dosažených výsledků.
Utilization of e-auctions for ensuring of express transport
Keywords: e-aukce; elektronická aukce; elektronické obchodování; expresní přepravy; e-auctions; e-auctions; e-commerce; express transport