Elektronická podání na portálu veřejné správy - Berný, Petr (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou elektronických podání přes portál veřejné správy, popisuje posílání přihlášky k nemocenskému pojištění se zaručeným elektronickým podpisem. Jsou v ní vysvětleny pojmy, které souvisí s touto problematikou. Dále popisuje vývoj vlastní aplikace pro elektronické podání.
Electronic filings on portal public administration
Keywords: E-Government; elektronická podání; Portál veřejné správy; GovTalk obálka; electronic filing; portal public administration; GovTalk envelope