Využití nástrojů on-line marketingu u provozovatele e-shopu v rámci obchodního modelu B2C - Růžička, Karel (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů on-line marketingu u provozovatele e-shopu podniku Elberry s.r.o v rámci obchodního modelu B2C. V rámci zpracování tématu jde o teoretické vymezení problematiky elektronického obchodování s následným zaměřením se na nástroje on-line marketingu. V následné analytické části je provedena analýza aktuálního stavu on-line marketingu prostřednictvím analýzy jednotlivých nástrojů on-line marketingu v podmínkách provozovatele e-shopu Elberry s.r.o. Na základě výsledků analytické části jsou stanoveny návrhy opatření vedoucí ke zlepšení on-line marketingu u provozovatele e-shopu Elberry s.r.o. Poslední část diplomové práce se poté zabývá zhodnocením navrhovaných opatření.
Usage of online marketing tools at the e-shop operator within the B2C business model
Keywords: on-line marketing; nástroje on-line marketingu; e-commerce; e-shop; Google Analytics; on-line marketing; on-line marketing tools; e-commerce; e-shop; Google Analytics