Historie a současnost správy města Chrudim - Párišová, Dana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce popisuje historii a současnost správy města Chrudim. Bakalářská práce se skládá ze tří základních částí. První kapitola pojednává o založení města Chrudim. Ve druhé kapitole je lehce nastíněn vývoj správních orgánů do roku 1990. Třetí kapitola popisuje současné postavení Chrudimi.
History and present of Chrudim town's administration
Keywords: Public Administration; development; town agencies; Chrudim; vývoj; správní orgány; veřejná správa