Nový webový interaktivní formulář České pošty, s.p., zvyšující komfort při změně dispozice balíkové zásilky - Hanáková, Olga (Univerzita Pardubice, 2016)
V diplomové práci je analyzován současný stav zadávání změn dispozic pro doručení balíkové zásilky dodávané Českou poštou, s.p., a dále analyzován stav požadavků trhu na funkcionalitu webového formuláře České pošty, s.p., prostřednictvím kterého lze zadávat změny dispozic. Na základě těchto analýz následně práce navrhuje modernější a efektivnější webový formulář, který bude zvyšovat komfort ze strany adresátů zásilek, respektující dodržení poštovní smlouvy uzavřené mezi Českou poštou, s.p., a odesílatelem balíkové zásilky s tím, že zároveň navrhuje řešení, které má za úkol usnadnit a zrychlit práci na poště při zpracování těchto změn dispozic pro doručení zásilky. Dále tato práce obsahuje návrh implementace nového interaktivního webového formuláře, vyhodnocení přínosů implementace a jeho ekonomické zhodnocení.
New Interactive Website Template of the Czech Post Improving the Entering Changes in Parcel Delivery
Keywords: webový formulář; změna dispozice; doručování; balíkové zásilky; web forms; change of the date or method; deliver (service); postal packets