ETF fondy a jejich přínos pro investory - Antonik, Mikuláš (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem bakalářské práce byla analýza a komparace vybraných ETF fondů včetně uvedení doporučení a přínosů pro profesionální a neprofesionální investory vyplývajících z výsledků zkoumaných ETF fondů. První část je zaměřena na teoretická východiska ETF fondů, charakterizuje a představuje zkoumané ETF fondy. Druhá část se zaměřuje na analýzu a komparaci zkoumaných ETF fondů. Závěr je věnován doporučením pro investory.
ETF funds and their benefits for investors
Keywords: ETF; investování; diverzifikace; riziko; výnos; Exchange Traded Fund; investing; diversification; risk; return