Příčiny a důsledky rozvodovosti - Očenášová, Adriana (Univerzita Pardubice, 1999)
Cílem práce je popsat vznik manželství a jeho zánik v právním pojetí, zachytit vývoj sňatečnosti a rozvodovosti.
Causes and effects of divorce rate
Keywords: Rodina; manželství; Rozvod; sňatečnost; rozvodovost