Problematika rozvoje letiště Praha Ruzyně - Čtvrtníčková, Simona (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je věnována kapacitní problematice letiště Praha Ruzyně. Analyzuje současný stav letiště a možnosti jeho kapacitního rozvoje, zejména dráhového systému. Práce se zabývá především dopady zastavení rozvoje tohoto letiště na Českou republiku.
Problems of development in Prague Ruzyně airport
Keywords: kapacita; letiště; Rozvoj; paralelní dráha; capacity; airport; development; parallel runway