Dluhová past v rodinách a způsoby jejího řešení - Jedličková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na dluhovou problematiku rodin, včetně způsobů jejich řešení podložené kvantitativním i kvalitativním výzkumným šetřením.
Debt trap in families and the ways of its solution
Keywords: dluhy; dluhová past; úvěr; finanční gramotnost; rodina; rizika; debt; debt trap; credit; financial literacy; family; risk