Využití teplotně programovaných technik k charakterizaci Cu-zeolitů - Knotek, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá využitím teplotně programovaných technik (teplotně programovaná redukce vodíkem vzorků vykalcinovaných v O2 a CO; teplotně programovaná redukce a desorpce CO) na charakterizaci Cu-MFI zeolitů.
Utilization of temperature programmed techniques for characterization of Cu-zeolites
Keywords: zeolity; redukce; desorpce